Bine ati venit la Cabinetul Dr. VOICU

Program de lucru: : Luni - Vineri > 8.00 - 18.00
  Contact : +4.0722.684.735

VIP Club

ghidul fetelor marirea sanilor

Ghidul Fetelor pentru Marirea Sanilor

OK DOAMNELOR, daca va ganditi la o marire a sanilor, probabil aveti o groaza de intrebari. Cel mai probabil ati vorbit cu cateva prietene sau ati cautat pe internet. Stiu cat de repede va pot coplesi informatiile si ideile, asa ca sunt sigur ca veti aprecia cateva informatii direct de la mine. Asa ca am decis si am scris aceasta carte in format electronic, cu 29 de pagini , care contine informatii detaliate despre operatia de marire a sanilor. Citind-o puteti afla despre:

Cum sa vizionati galeria foto inainte-dupa

Intrebari pe care sa le adresati chirurgului plastician

Cum sa va recuperati usor

De ce vor fetele sani mari

Chiar daca alegeti sa va operez eu pentru marirea sanilor sau alegeti alt chirurg plastician, cred ca paginile acestui ghid va pot fi utile.

Aici este link-ul catre “GHIDUL FETELOR PENTRU MARIREA SANILOR”

DOAMNELOR si DOMNISOARELOR

Prima vizită la un chirurg plastician trebuie să însemne ceva mai mult decât adresarea câtorva întrebări. Deşi aceasta este neîndoielnic o parte importantă a experienţei privind chirurgia estetica, succesul vizitei depinde de pregătirea ei. Primul consult reprezintă o discuţie intimă între pacienta şi medic ce consta in:

– Consultatie

– Examinare

– Stabilirea Noilor Dimensiuni

Chiar daca alegeti sa va operez eu pentru marirea sanilor sau alegeti alt chirurg plastician, cred ca paginile acestui ghid va pot fi utile.

Aici este link-ul catre CONSULTATIA PENTRU MARIREA SANILOR”

consult300
recuperarea dupa operatii la sani

Recuperarea Dupa Operatiile de Marire si Ridicare a Sanilor

Daca te gasesti in situatia in care iti doresti o operatie de marire sau ridicare a sanilor probabil ai multe intrebari la care doresti raspunsul. Este posibil sa ai o prietena care a avut o operatie de acest fel si cu siguranta ai cautat informatii si pe internet. Stiu ca pregatirea, planificarea si recuperarea dupa o operatie estetica pot fi coplesitoare. Din acest motiv m-am gandit ca ai aprecia in mod pozitiv cateva sfaturi si strategii care cu siguranta iti vor fi utile.

In urmatoarele 36 de pagini ale acestei carti voi aprofunda informatiile despre cum sa te pregatesti pentru o operatie estetica la sani si ce sa faci pentru o recuperare sigura si rapida.  Ceea ce vei citi acum este inspirat din recuperarea unor paciente care au beneficiat de operatii de marire a sanilor sau ridicare, care au avut bunavointa de a-mi transmite toate cele prin care au trecut.

Esti intersata? DESCARCA VARIANTA PDF

Tur Fabrica Eurosilicone

Eurosilicone, lider global in industria de implante mamare este membra a grupului GC Aesthetics.

Fabrica Eurosilicone este situate in regiunea Provence din sudul Frantei. Facilitatile de productie ale fabricii corespund ultimelor norme specifice ale Uniunii Europene.

Fiecare implant mamar este produs si verificat manual de personal supercalificat si cu experienta mare in diferitele zone de activitate.

Garantie Pe Viata – GCA Comfort Guarantee

Untitled-1

Implanturile mamare Eurosilicone beneficiaza de cea mai extinsa garantie – GARANTIA PE VIATA.
Cerificatul de Garantie GCA insoteste fiecare implant si asigura garantie pe viata pentru fractionare si contracture capsulara.
Compania GCA detine una din cele mai scazute rate de fractionare din industria de implanturi mamare .

Detalii Garantie Pe Viata

Programul VIP Club

gca captureAlegand implanturile Eurosilicone beneficiezi de ocazia de a te inscrie in clubul GCA VIP Club.
Aparatenenta la acest club va inlesneste accesul la oferte speciale si discounturi in diverse zone de fashion.

Totodata, ca tratare exclusiva veti fi prima care veti afla de noile produse si tratamente care va pot interesa.

Detalii