Bine ati venit la Cabinetul Dr. VOICU

Program de lucru: : Luni - Vineri > 8.00 - 18.00
  Contact : +4.0722.684.735

studii caz cjirurgie estetica

Studiu de Caz 9 – Marirea Sanilor

B.N. – 34 ani – Marirea Sanilor

Aceasta doamna in varsta de 34 de ani, mama a 3 copii a dorit sa isi mareasca sanii care si-au pierdut din volum in urma sarcinilor si alaptarii. Purta la sutien cupa B si isi dorea o cupa mai plina pentru a putea da un aspect feminin bluzelor si rochiilor pe care le poarta.

La examinarea sanilor am observat reducerea volumului glandei mamare in special in polul superior al sanului. Pielea avea un tonus redus dar fara vergeturi. Sanii aveau o amprenta rotunada si circumferinta toracelui sub nivelul sanilor era 75 cm. Areolele mamare aveau si ele un tonus redus al pielii cu posibilitatea maririi in urma interventiei, ceea ce s-a si intamplat. Sanii prezentau un usor grad de lasare, dar areolele erau situate deasupra santurilor inframamare, situatie care nu recomanda operatia de ridicare a sanilor, ridicarea acestora putand fi realizata prin folosirea implanturilor corespunzatoare.

Dupa probarea sizerelor am hotarat folosirea unor implanturi rotunde cu gel siliconic coeziv, suprafata texturata si profil inalt, cu volumul de 325 ml. Recomandarea mea de a reduce diametrul areolelelor nu a fost acceptata prin motivarea faptului ca prefera areole mai mari decat cicatrici pe sani.

In timpul operatiei implanturile au fost introduse submuscular prin incizie minima in santul inframamar. Aceasta solutie a fost aleasa pentru a permite umplerea polului superior al sanului si ridicarea polului inferior astfel incat sanul sa capete un aspect armonios.

Doamna este foarte multumita de rezultatul operatiei deoarece polul superior al sanilor este plin si acum poate purta cupa C la sutien si deasemenea poate purta vara bluze fara sutien.

Fotografiile “dupa” sunt efectuate dupa 6 luni de la operatie, cand sanii sunt asezati si capata un aspect echilibrat in armonia corpului.

Pentru mai multe Studii de Caz CLICK AICI!

marirea sanilor caz5

Comentarii

comentarii