Bine ati venit la Cabinetul Dr. VOICU

Program de lucru: : Luni - Vineri > 8.00 - 18.00
  Contact : +4.0722.684.735

studiu de caz chirurgia sanilor

Studiu de Caz 5 – Marirea Sanilor si Corectia Asimetriei Mamare

C.I. – 27 de ani – Marirea Sanilor si Corectia Asimetriei Mamare

Aceasta doamna in varsta de 27 de ani, a dorit sa isi mareasca sanii care erau inestetici din punct de vedere al formei si volumului si sanul drept era mai mic decat sanul stang. Purta la sutien cupa B si isi dorea sa poarte o cupa mai plina pentru a putea da un aspect feminin rochiilor pe care le poarta si sa poata purta sutiene sexy.

La examinarea sanilor am observat volumul redus al glandei mamare in special in polul superior al sanului. Pielea avea un tonus bun, fara vergeturi. Sanul drept era diferit de sanul stang atat din punct de vedere al volumului cat si al formei si pozitionarii pe torace. Se observa sanul drept, mai mic, situat mai sus pe torace si cu o distanta mai mica intre mamelon si santul inframamar. Sanii aveau o amprenta rotunda dar cu o pozitionare excentrica a mamelonului. Circumferinta toracelui sub nivelul sanilor era 75 cm. Areolele mamare aveau un tonus bun iar cea dreapta era situata mai jos decat cea stanga.

Dupa probarea sizerelor am hotarat folosirea unor implanturi anatomice cu gel siliconic coeziv, suprafata texturata si profil inalt, cu volumul de 320 ml deoarece diferenta de volum, fiind mica, nu recomanda folosirea implanturilor cu volume diferite, dupa cum se observa in fotografiile postoperatorii.

In timpul operatiei implanturile au fost introduse submuscular prin incizie minima in santul inframamar. Inciziile au fost efectuate la nivel diferit pentru a obtine o echilibrare a sanilor.

Doamna este foarte multumita de rezultatul operatiei deoarece polul superior al sanilor este plin si acum poate purta cupa C la sutien si deasemenea poate purta vara si bluze fara sutien. Deasemnea asimetria mamar nu mai este vizibila, ceea ce i-a crescut foarte mult incredrea in sine.

Pentru alte studii de caz Click Aici.

Corectie asimetrie cu implant

Comentarii

comentarii