Bine ati venit la Cabinetul Dr. VOICU

Program de lucru: : Luni - Vineri > 8.00 - 18.00
  Contact : +4.0722.684.735

studiu de caz chirurgia sanilor

Studiu de Caz 4 – Marirea Sanilor

M.C. – 37 ani – Marirea Sanilor

Aceasta doamna de 37 de ani, cu un copil si-a dorit intotdeauna sa aibe sanii mai mari. Aceasta deoarece sanii si-au pierdut din volum dupa sarcina si alaptare.

Examinarea sanilor a aratat o pierdere semnificativa de volum in polul superior si prezenta unor vergeturi lateral de areolele mamare. Amprenta sanilor pe torace era ovala si mameloanele situate excentric pe sani, spre polul inferior. Dupa probarea sizerelor am hotarat folosirea unor implanturi anatomice cu gel siliconic coeziv, suprafata texturata, profil inalt, cu volumul de 410 ml.

La operatie implanturile au fost introduse prin santul inframamar in spatele muschiului pectoral (implant submuscular).

Doamna este foarte multumita cu rezultatul obtinut deoarece s-a umplut polul superior al sanilor si acestia au o forma echilibrata in armonia corpului. Acum poarta la sutien cupa D in conditiile in care inainte de operatie avea cupa B.

Fotografiile “dupa” sunt efectuate dupa 6 luni si dupa 1 an de la operatie. Se poate observa rezultatul alegerii optime a implantului anatomic prin prezenta mamelonului in punctual de proiectie maxima corespunzator implantului anatomic.

Pentru mai multe studii de caz Click Aici

augmentare mamara implant mamar4

Comentarii

comentarii