Bine ati venit la Cabinetul Dr. VOICU

Program de lucru: : Luni - Vineri > 8.00 - 18.00
  Contact : +4.0722.684.735

Shopping List

AM PREGATIT O LISTA CU CEEA CE ITI VA PUTEA FI UTIL IN PERIOADA DE RECUPERARE. TOT ACEST ”NECESAR” ESTE REPREZENTAT DE SUGESTII ALE UNORA DIN FOSTELE MELE PACIENTE, SUGESTII CARE IN CAZUL LOR AU FUNCTIONAT FOARTE BINE:

SERVETELE UMEDE – sunt utile pentru perioada in care nu te poti misca bine, pentru a-ti putea face curatarea fetei si a pielii in conditii optime.

LAXATIV – medicamentele impotriva durerii pot favoriza constipatia si e bine de avut in casa in caz de nevoie.

PAIE PENTRU SUC SI APA – foarte utile pentru a asigura o hidratare corespunzatoare cand esti in pat sau iti este incomod sa bei din pahar.

PUNGI CU GHEATA – acestea sunt pungi umplute cu un gel specific. Puse in congelator, ingheata, dar raman mobile si se pot mula foarte bine pe sani. Daca nu gasesti aceste pungi cu gheata, recomandarea mea este sa folosesti pungi cu legume congelate, mazare sau porumb. Sunt maleabile, mici si copiaza usor formele noilor sani. In plus le poti folosi pentru un sote de mazare sau la salata dupa primele 3 zile!

SNACKSURI SI CHIPSURI – foamea se va simti si poate nu vei fi in situatia in care sa gatesti. Pregateste-ti anterior operatiei o “Trusa” de covrigei, chipsuri, supe instant. Daca esti o pasionata de gatit, gateste inainte de operatie ceea ce te incanta, portioneaza si congeleaza, iar dupa operatie, le decongelezi si te bucuri de gustul savuros. Iti va face foarte bine!

DIVERTISMENT IN PERIOADA DE RECUPERARE – acesta este momentul in care poti citi, viziona filme. Mare grija la comedii pentru ca rasul poate genera dureri in zona sanilor. Poti merge la plimbare, la vizionare de filme la cinema. Mare grija cu miscarea bratelor, legat de inchiderea si deschiderea usii de la masina. Pentru primele 3-4 zile evita pe cat posibil aceste miscari de forta ale bratelor. Este posibil sa te doara sanii, daca nu atunci cand faci miscarea, cel mai probabil spre seara cand organismul se relaxeaza.recuperarea dupa operatii la sani

Comentarii

comentarii