Bine ati venit la Cabinetul Dr. VOICU

Program de lucru: : Luni - Vineri > 8.00 - 18.00
  Contact : +4.0722.684.735

Tratarea Ridurilor

Ridurile care apar si se foreaza pe chipul nostru sunt de 2 tipuri:

– statice, ridurile formate prin pierderea elasticitatii pielii, scaderea nivelului de hidratare, expunerea prelungita la soare („ridurile de varsta”).

– dinamice, asa-numitele „riduri de expresie”. Ridurile de expresie sunt rezultatul plierii repetate a pielii si apar ca urmare a contractiei muschilor. Primele riduri de expresie pot fi vizibile, de obicei, in jurul varstei de 30 de ani. Pe masura trecerii timpului acestea se adancesc, se alungesc si pot fi din ce in ce mai usor remarcate in repaus.

 

Detalii despre tratarea ridurilor

Tratarea ridurilor statice

Ridurile statice pot fi atenuate prin folosirea unor substanta care injectate in piele in zona ridului umplu ridul si il fac mai putin sau deloc vizibil. Substantele injectabile folosite sunt de tipul acid hyaluronic, o substanta care se gaseste si in corpul uman. Interventia se realizeaza prin punctionarea delicata cu ac fin a ridurilor respective.

Nu necesita anestezie locala, iar tratamentul nu lasa urme si permite reluarea imediata a activitatilor cotidiene. Sedinta de aplicare dureaza intre 15 si 30 de minute. Se poate efectua in orice anotimp.

Tratamentul se efectueaza in ambulator si nu este nevoie de pregatire medicala prealabila.

Rezultat:

Efectul apare dupa 24-48 de ore dupa ce se reduce edemul si dureaza 4-6 luni. Repetarea procedurii poate prelungi efectul spre 8-10 luni.

 

Tratarea ridurilor dinamice

Toxina botulinica actioneaza NUMAI asupra ridurilor dinamice, in special asupra celor din etajul superior al fetei. Cu toxina botulinica se obtin rezultate foarte bune asupra ridurilor de pe frunte, dintre sprancene, ridurilor „laba gastii”.

In urma tratamentul cu toxina botulinica ridurile de expresie dispar, iar chipul tau devine mai luminos si mai destins, deci mult mai placut la vedere.

Toxina botulinica este injectata direct si usor in mai multe locuri cu ajutorul unui ac foarte fin, prin punctionarea delicata a muschilor respectivi. Nu necesita anestezie locala, iar tratamentul nu lasa urme si permite reluarea imediata a activitatilor cotidiene.

Sedinta de aplicare dureaza intre 15 si 30 de minute . Se poate efectua in orice anotimp.

Tratamentul se efectueaza in ambulator si nu este nevoie de pregatire medicala prealabila.

Rezultat:

Efectul apare la 2-7 zile dupa injectare si se mentine 4-6 luni.

Repetarea procedurii poate prelungi efectul pana la aproape 1 an.