Bine ati venit la Cabinetul Dr. VOICU

Program de lucru: : Luni - Vineri > 8.00 - 18.00
  Contact : +4.0722.684.735

Peeling Chimic

Ce este peelingul chimic?

 

Peelingul chimic este o interventie cu un efect foarte bun pentru a da pielii un aspect tonic si vitalitate.

Rolul acestei proceduri este de a elimina modificarile superficiale pigmentate ale pielii si ridurile fine. Nu este o procedura cu efect pentru ridurile profunde.

Procedura se realizeaza cu agenti chimici din care cel mai folosit este (acid triclor acetic) – TCA . Alte substante sunt acidul glycolic, acidul salicilic etc.

 

Ce face peelingul chimic?

 

Peelingul chimic imbunatateste aspectul pielii prin textura, culoare si tonus si inlatura ridurile fine. Peelingul chimic se poate repeta de 2 ori pe an pentru obtinerea unui efect optim.

 

Cum se face peelingul chimic?

 

Peelingul chimic se efectueaza in cabinetul chirurgului plastician si are o durata intre 30 – 60 minute in functie de suprafata tratata.

Se aplica agentul chimic pe fiecare zona separat. Cand a fost atinsa profunzimea dorita, efect care este vizibil prin modficarea culorii, se opreste aplicarea. In timpul aplicarii se va simti o usoara senzatia de arsura. Post interventie se va aplica un unguent pentru a ajuta vindecarea. Dupa interventie nu este nevoie de medicatie.

 

 

Recuperarea dupa peeling?

 

Dupa peeling se va spala fata de 2 ori pe zi cu apa calduta si sapun fin dupa care se aplica unguentul recomandat de Dr. Voicu..

Imediat dupa aplicare fata va avea culoarea rosie, iar dupa citeva zile va devenii bruna si se va exfolia.

Revenirea completa se face in 7 – 10 zile de la interventie. Rezultatul ce se va obtine este o piele fina si catifelata cu un aspect proaspat. Din punct de vedere fizic va puteti intoarce la birou imediat dar aspectul fetei va poate retine cateva zile.

Efectul peelingului dureaza in medie 1 an cu variatie intre 6 si 18 luni. Cu ajutorul unui tratament de intretinere a fetei puteti prelungii efectul .

Este procedeul ideal pentru persoanele care doresc mai mult decit un peeling superficial (care se efectueaza in cabinetele cosmetice) si care are un efect de scurta durata.

 

Aceasta prezentare are un caracter informativ si nu poate inlocui o consultatie personalizata.