Bine ati venit la Cabinetul Dr. VOICU

Program de lucru: : Luni - Vineri > 8.00 - 18.00
  Contact : +4.0722.684.735

Mici Operatii Estetice

Corectia lobului urechii

Lobul urechii se poate rupe in moduri diferite. Un copil poate trage de cercelul dumneavoastra, il puteti agata cu un obiect de vestimentatie, sau cerceii sunt grei.  Aspectul care rezulta nu este unul estetic si poate creea neplaceri. Corectia lobului urechii se face cu anestezie locala si puteti pleca acasa in aceeasi zi. Cicatricea este variabila in functie de dimensiunea rupturii. Firele se scot dupa 7 zile si urechile pot fi reperforate pentru cercei dupa 3 luni.

 

Excizia alunitelor

Adesea, alunitele sunt neplăcute la aspect din punct de vedere estetic. Acestea pot fi îndepărtate cu ușurință sub anestezie locală. De obicei sunt suficiente suturi interioare care se vor resorbi dar este posibil sa fie necesare si suturi externe. Firele se scot dupa 7 zile. Compromisul de îndepărtare a alunitelor este o cicatrice care este usor mai lunga decat alunita. Cicatricea va dispărea în termen de un an. Cicatricea trebuie protejata de soare cu crema cu factor de protectie solara, minim 15, timp de un an pentru a ajuta o evolutie favorabila.

 

Revizia cicatriclor

Cicatricile post traumatice sau de la o operatie anteriora vindicate deficitar pot creea un aspect estetic neatragator. Revizia cicatricilor are ca scop eliminarea tesutului cicatricial execesiv produs in urma cicatrizarii pentru a face cicatricea mai putin vizibila. Interventia se face cu anestezie locala, sutura cu fire resorbabile si plecati acasa in aceeasi zi. Cicatricea va fi rosie cateva luni timp in care va trebui tratata conservator asa cum va va recomanda Dr. Voicu.

 

Aceasta prezentare are un caracter informativ si nu poate inlocui o consultatie personalizata