Bine ati venit la Cabinetul Dr. VOICU

Program de lucru: : Luni - Vineri > 8.00 - 18.00
  Contact : +4.0722.684.735

Estetica Genitala

Labioplastia – reductia labiilor mici

 

Multe femei nu sunt incantate de marimea labiilor mici, fie ca sunt mai mari sau sunt asimetrice. In aceste situatii poate sa apara un discomfort sexual si o stare de frustrare datorita proeminentei lor prin lenjeria intima.

Aceasta situatie se poate corecta prin operatia de labioplastie. Operatia consta in eliminarea excesului de piele cu obtinerea unor dimensiuni ale labiilor mici in armonie cu corpul.
Operatia dureaza aproximativ 1 ora si se efectueaza cu anestezie locala.
Pacienta poate pleca acasa in aceeasi zi in care a fost efectuata interventia.

Dupa operatie se recomanda repaus fizic cateva zile si repaus sexual 5-6 saptamini.

 

Remodelarea labiilor mari

 

Exista femei care prezinta diferite modificari ale labiilor mari, cel mai des intalnite fiind asimetria, aplatizarea si marimea exagerata.

Interventiile chirurgicale recomandate sunt diferite in functie de necesitati. Astfel pentru labiile prea mari sau asimetrice se efectueaza o micsorare a acestora, cicatricea ramasa fiind foarte putin sau chiar deloc vizibila. Interventia se efectueaza cu anestzie locala si dureaza 1-2 ore. Nu necesita internare in clinica.

Labiile mari aplatizate se corecteaza prin injectarea de substante de umplere care au ca efect umflarea zonei respective.
Dupa interventie perioada de recuperare este de cateva zile dupa care se pot relua activitatile cotidiene.

 

Remodelarea regiunii pubiene

 

Odata cu varsta, datorita gravitatiei si scaderii elasticitatii pielii, unele parti ale corpului au tendinta de a se lasa. Aceasta situatie intalnita la sani, la fata, este intalnita si la regiunea pubiana ceea ce creaza un aspect imbatranit. Acest aspect nedorit se rezolva prin ridicarea regiunii pubiene, excesul eliminindu-se. intervenia se efectueaza cu anestezie locala si consta intr-o inclizie la linia chilotului urmata de excizarea surplusului de piele cu intinderea regiunii pubiene.
 Rezultatul este o regiune pubiana cu un aspect mult mai tonic.

 

Clitoroplastia

Este interventia prin care se elimina excesul de piele din jurul clitorisului. Prin aceasta interventie se obtine o expunere mai ampla a clitorisului, ceea ce duce la o mai mare satisfactie sexuala. Dupa interventie se recomanda repaus fizic cateva zile dupa care se poate relua activitatea. Este recomandat repaus sexual 5-6 saptamini.

 

Beneficiile emotionale si psihologice ale acestor operatii sunt cresterea increderii in sine, o imagine a corpului imbunatatita si o mare satisfactie personala.

 

Aceasta prezentare are un caracter informativ si nu poate inlocui o consultatie personalizata