Bine ati venit la Cabinetul Dr. VOICU

Program de lucru: : Luni - Vineri > 8.00 - 18.00
  Contact : +4.0722.684.735

dr Voicu

Intrebari pe care sa le Adresezi Chirurgului tau Plastician

1.Care sunt calificarile profesionale si experienta chirurgicala?

Pacientele au auzit cel mai adesea despre un chirurg de la o prietena sau de pe internet. Oricum, e important sa stii ce calificari are chirurgul care te va opera. Intreaba-l pe chirurgul tau daca este medic primar de chirurgie plastica. Acesti medici opereaza in clinici medicale acreditate, adera la un cod strict de etica si isi continua pregatirea profesionala incluzand tehnici de siguranta a pacientilor.

2.Cate interventii de acest tip a efectuat?

Pentru a-i cunoaste calificarile profesionale, e important sa stii nivelul de experienta pe care il are in efectuarea interventiei chirurgicale pe care tu o soliciti. Alegerea unui chirurg experimentat este o cale de a te asigura de un rezultat bun.

3.Care sunt riscurile si efectele secundare?

Orice interventie chirurgicala are cateva riscuri asociate. Gandeste-te bine la beneficiile operatiei comparativ cu riscurile efectelor secundare si complicatiilor (greata, varsaturi, durere, sangerare) inainte sa iei o decizie.

4.Ce trebuie sa fac preoperator?

Fii sigura ca i-ai spus chirurgului tau despre situatia in care esti alergica la ceva, alte boli prezente si daca acestea exista, ce tratament medicamentos urmezi. Trebuie sa mentionezi chiar si vitaminele si suplimentii alimentari.

5.La ce perioada de recuperare sa ma astept?

Ce tip de ajutor voi avea nevoie in timpul perioadei de recuperare? Unele interventii chirurgicale necesita un timp mai lung de recuperare decat altele. Fii sigura ca vorbesti cu chirurgul tau despre perioada de recuperare si ce poti sa simti in aceasta perioada. Chirurgul tau va fi capabil sa te informeze legat de ceea ce vei simti si cum vei putea controla aceste stari in perioada de recuperare.

6.Recuperarea imi va limita activitatile zilnice?

Timpul de recuperare necesar in cazul operatiei tale, depinde de tipul interventiei chirurgicale si de asemenea de tipul de activitate pe care il prestezi, daca aceasta implica activitate fizica. Pentru a fi sigura de perioada de recuperare, vorbeste cu chirurgul tau despre ce ai voie sa faci si ceea ce nu ai voie sa faci in primele zile, saptamani sau luni dupa operatie.

7.Unde si cum va fi efectuata interventia chirurgicala pe care o doresc?

Afla daca chirurgul tau opereaza in spital sau in clinica privata si solicita informatii despre aceste locatii. Dr Voicu efectueaza interventiile chirurgicale in cadrul unei clinici private de prestigiu in Bucuresti. Dr Voicu este ajutat in activitatea chrurgicala de un medic anestezist certificat medic primar ATI, pe toata perioada interventiilor churugicale, iar supravegherea postoperatorie este realizata de personal medical acreditat si certificat. Interventiile chirurgicale sunt efectuate cu anestezie generala, se pot desfasura dimineata sau dupa amiaza si necesita o noapte de spitalizare in clinica.

ghid marirea sanilor Daca treci prin situatia in care resimti efecte adverse ale operatiei care te sperie si pe care nu le poti controla, suna-ma (Dr. VOICU 0722684735) sau trimite-mi mesaj pe Whatsapp, pentru a ma informa despre ce este vorba si pentru a putea sa iti spun ce sa faci pentru a controla situatia.

Comentarii

comentarii