Bine ati venit la Cabinetul Dr. VOICU

Program de lucru: : Luni - Vineri > 8.00 - 18.00
  Contact : +4.0722.684.735

Gastronomie

Gastronomie

Aceasta pagina este dedicata pasiunii mele pentru estetica gustului. Pornind de la „Pasiunea pentru frumos” am ajuns la „Pasiunea pentru gustos”. Cuostintele mele estetice obtinute in anii de pregatire si de practica in chirurgia estetica le-am impletit armonios cu elementele de pasiune si cunostintele despre arta culiniara, avute, obtinute si dezvoltate in timp.

                    Sper sa gasiti in aceasta sectiune retete si idei tentante care va vor face sa va bucurati de bucatarie si de ceea ce se poate face in ea!

Va urez lectura si inspiratie placuta!

Toate creatiile mele gastronomice le puteti admira si puteti comenta pe seama lor pe pagina www.facebook.com/1Drchef. Aici puteti vedea idei si retete noi precum si moduri diferite de preparare.

dr chef
homefoodsite

In Cartea de Gust – „Dr. Chef’s Home Food” veti gasi retete ale preparatelor gatite de mine de-a lungul timpului si repetate in ultima perioada. Retetele vor fi insotite de fotografii ale preparatelor si explicatii ale lor in asa fel incat sa le puteti incerca si voi. Daca fotografiile reprezinta elementul cheie care va atrage sa realizati o reteta culinara, este posibil ca uneori acest element sa nu fie la nivelul asteptarilor voastre. Stiti de ce? Deoarece pozele preparatelor sunt facute cu telefonul mobil, nu sunt editate, cu scopul de a va prezenta realitatea pe care este posibil sa o intalniti si voi dupa gatirea retetelor respective. Totul este pastrat autentic. Am incercat si am reusit, zic eu, sa prezint reteta cat mai simplu si atractiv pentru a o putea incerca cu mare bucurie. Va urez lectura si implicare placuta in bucatarie!

Descarca Gratuit Dr. Chef’s HOME FOOD