Bine ati venit la Cabinetul Dr. VOICU

Program de lucru: : Luni - Vineri > 8.00 - 18.00
  Contact : +4.0722.684.735

Despre Doctor Voicu

De ce Doctor VOICU ?

Profesionalism

Dr. VOICU,despre

certificat medic primar chirurgie plastica din anul 2006, si-a desavarsit pregatirea profesionala intr-o clinica de prestigiu in chirurgia plastica – Spitalul de Chirurgie Plastica, Reparatorie si Arsuri – Bucuresti, absolvind specialitatea si devenind medic specialist in anul 2001.

Dupa terminarea studiilor de specialitate, a participat la cursuri de supra-specializare si la congrese de specialitate in tara si strainatate. Prin acestea s-a pefectionat in chirurgia sanilor si siluetei, chirurgia faciala si tehnici moderne de reintinerire, dovedind  PROFESIONALISM.

Diplome Profesionale

Experienta

Dr. VOICU este medic primar de chirurgie plastica din anul 2006, fiind coordonatorul activitatii chirurgicale la Bendis Medical Bucuresti, avand o EXPERIENTA de 19 ani in chirurgia plastica si estetica.
In urma cursurilor efectuate, Dr. VOICU a obtinut certificari si atestari precum si recunoastere pentru folosirea cu succes a produselor unor companii de prestigiu.
In activitatea sa, Dr. Radu Voicu a efectuat peste 2000 de interventii chirurgicale si nechirurgicale, cu rezultate apreciate de catre pacienti.

Allergan

IMG copy

Restylane

718_restylane1

Dysport

707_13600

Eurosilicone

689_3600

Calitate

Dr. VOICU foloseste in activitatea sa produse de cea mai buna CALITATE ale unor lideri globali pe piata de medicina estetica.

The-Matrix-300x168 copy
Eurosilicone si Nagor

Stiati ca ?

Eurosilicone  si  Nagor – sunt cei mai importanti producatori de implante mamare rotunde “Round Collection” si implante anatomice “The Matrix” si „CoGel”, fiind membri ai grupului GC Aesthetics ?

Implantele produse de Eurosilicone si Nagor sunt GARANTATE PE VIATA in baza cardului de Garantie pe care fiecare pacienta il primeste dupa operatie si pe care sunt trecute datele de identificare personalizate ale fiecarui implant?

– Pe baza acestui CARD va puteti inscrie in programul VIP Club ?

Stiati ca ?

 – Restylane si Emervel sunt produse de renume pe baza de acid hyaluronic pentru marirea buzelor si corectia ridurilor?

–  Produsele din gama Emervel  si Restylane reprezinta o gama sofisticata de substante de augmentare create pentru o buna tolerabilitate si rezistenta in timp, folosite la marirea buzelor si corectia ridurilor?

– Aceste produse au la baza Optime Balance Tehnology care ofera un efect de lunga durata in zona injectata?

Screen Shot 2015-02-19 at 16.44.32
PI_SPECIAL_BLACK_Croped-700x700-2

Stiati ca ?

– Lipoelastic reprezinta o gama de bustiere si bandaje compresive pentru chirurgia sanilor?

Lipoelastic ofera un design si o croiala confortabila, perfect adaptata pentru un ajutor optim in procesul de vindecare postoperatorie ?

– Croiala fara cusaturi pe cupa
– Reglarea bretelelor in functie de dimensiunile personale
– Deschidere-inchidere comoda situate in fata.
– Cupa ampla pentru o cuprindere completa a sanului
– Culori alb si negru pentru asortare vestimentara.

 

Disponibilitate

K-5 II-3

 

 

O caracteristica importanta oferita de Dr. VOICU este abordabilitatea.
Dupa efectuarea interventiei Dr. VOICU ofera o DISPONIBILITATE completa pentru comunicarea cu pacientele si pacientii, oricand este nevoie si cand acestia considera oportun pentru obtinerea unor informatii pentru a avea dupa operatie un bun CONFORT. Comunicarea cu Dr. VOICU este facila prin telefon, email si Whatsapp. Deci pentru orice nelamurire postoperator contactati-l cu incredere pe Dr. VOICU!

Garantie

Untitled-1Dr. VOICU foloseste in activitatea sa produse de top ale unor lideri importanti in zona lor de activitate.
Implanturile mamare Eurosilicone, “Round Collection” si “The Matrix”, precum si implanturile mamare Nagor – „CoGel” sunt insotite de GARANTIE PE VIATA.
Dupa fiecare interventie pacientele primesc un Card de Garantie care contine toate datele de identificare personalizate ale implanturilor mamare folosite.

Acest Card este cel care confera Garantie implanturilor.
Pe baza acestui card va puteti inscrie in programul VIP Club.

Detalii VIP Club