Bine ati venit la Cabinetul Dr. VOICU

Program de lucru: : Luni - Vineri > 8.00 - 18.00
  Contact : +4.0722.684.735

galeria foto

Cum sa Vizionezi Galeria Foto Inainte – Dupa

Te-ai uitat vreodata intr-o revista si ti-a placut o tunsura de acolo foarte mult, dar stilistul tau ti-a spus ca nu ti se potriveste deoarece ai parul prea slab, cret, drept etc? Aceasta se poate intampla cand te uiti la galeria foto cu fotografii inainte-dupa operatie. Cel mai important lucru e sa gasesti fotografii “inainte”care sa se asemene cu tine. Fii sincera cu tine legat de ceea ce incerci sa schimbi si fii realista daca forma sanilor tai preoperator nu este una ideala.

Cum sa privesti fotografiile inainte dupa

Asa incepi: incepe cu fotografiile “inainte” unde vezi sani asemanatori ca forma cu ai tai si abia dupa aceea cauta fotografiile cu rezultatele care iti plac. Fii sigura ca te-ai uitat la fotografiile cu femei care au aproximativ aceleasi proportii, si dimensiuni ale toracelui si sanilor ca ale tale. Fotografiile “inainte-dupa” iti pot spune foarte mult despre stilul chirurgului si fi sigura ca se potriveste ideii tale de frumusete. Este destul de clar, uitandu-te la galeria foto, ca idealul doctorului Voicu este aspectul cat mai natural al formei si marimii sanilor. Din punct de vedere tehnic, fotografiile ar trebui sa fie uniforme ca aspect si marime (fotografiile inainte-dupa sa fie ale aceleiasi paciente!) Uite-te dupa semne personale ca alunitele si pistruii daca nu esti sigura de concordanta.

Treminologie tehnica

Este de inteles ca fotografiile pe care le vezi sunt rezultatul de care doctorul si pacienta sunt incantati, deci nu ar trebui sa fie unicul motiv pentru a-ti alege chirurgul (totusi ar fi bine sa vezi mai multe fotografii cu rezultate foarte bune). Gandeste-te la fotografii mai mult ca la un ajutor care sa iti arate aspectul asteptat si sa intelegi ca nu poti reproduce exact rezultatul care apare in fotografie. Este bine sa vezi mai multe poze inainte-dupa ale doctorului respectiv, asa vei stii cat de des si cat de bine efectueaza aceste interventii.

 

ghid marirea sanilor

Comentarii

comentarii