Bine ati venit la Cabinetul Dr. VOICU

Program de lucru: : Luni - Vineri > 8.00 - 18.00
  Contact : +4.0722.684.735

Rinoplastie

Cinci pasi pentru un nas perfect

 • Nasul este componenta centrala a fetei prin a carei modificare se schimba aspectul estetic si armonia fetei. Dr. Voicu efectueaza operatia de rinoplastie si prin aceasta modifica forma nasului, inlatura cocoasa, modeleaza varful nasului si imbunatateste respiratia. Daca sunteti nemultumita de nasul dumneavoastra aceasta operatie ofera noi posibilitati pentru a avea un nou “look”.Pentru aceasta sunt de urmat cativa pasi care ne duca mai aproape de acest nou “look”.Primul pas – Informarea

  Rinoplastia poate modifica multe aspecte legate de nasul dumneavoastră, printre care mărimea acestuia (în raport cu faţa), lăţimea sa la nivelul porţiunii dorsale, mărimea şi poziţia nărilor, precum şi profilul nasului (prin diminuarea cocoaşelor, ridicăturilor sau depresiunilor vizibile de la nivelul porţiunii dorsale).

  Pasul 2 – Consultul

  Dacă aţi luat decizia de a face o rinoplastie, primul pas este evaluarea nasului dumneavoastră împreună cu Dr. Voicu. În cursul acestei consultaţii, va va face fotografii ale nasului din diverse unghiuri şi veţi discuta despre aşteptările pe care le aveţi, pentru a fi siguri că sunt realiste.

  Pasul 3 – Operatia

  Operatiile de rinoplastie sunt efectuate cu anestezie generala intr-o clinica acreditata. Durata exactă a procedurii depinde de tipul rinoplastie realizat si complexitatea interventiei fiind intre 1-3 ore.Interventia necesita 1 noapte de spitalizare in clinica.

  Pasul 4 – Recuperarea

  Un nou nas, sunteți o persoană nouă! Nu vă grăbiți să spuneți acest lucru; nasul nou va putea fi observat pe deplin abia după recuperare. Acest proces variază în mod considerabil de la o persoană la alta. Viteza de recuperare depinde de o varietate de factori, printre care complexitatea operației și respectarea instrucțiunilor chirurgului.

  Pasul 5 – O noua persoana!

  După rinoplastie, este indicat să dormiţi pe spate pentru a evita orice presiune asupra nasului în cursul recuperării. Majoritatea pacienţilor pot reveni la serviciu în 7-10 zile de la intervenţia chirurgicală.
  Rezultatele complete nu sunt vizibile imediat, fiind posibil să fie nevoie să treacă până la un an pentru a putea să vedeţi aceste rezultate.

Comentarii

comentarii