Bine ati venit la Cabinetul Dr. VOICU

Program de lucru: : Luni - Vineri > 8.00 - 18.00
  Contact : +4.0722.684.735

Siguranta si Confort – Academica Medical Center

Siguranta si confort – Academica Medical Center – Aviatorilor

Realizarea cu success a interventiilor chirurgicale este rezultatul colaborarii optime intre tine, pacient sau pacienta, chirurg si echipa lui precum si clinica medicala unde se efectueaza interventia.

Exista 2 tipuri de institutii medicale unde se pot efectua interventiile chirurgicale in conditii de siguranta a pacientului:

Un spital

O clinica privata cu bloc operator

De mai multi ani Dr. Radu VOICU a ales ca partener pentru efectuarea interventiilor chirurgicale, clinica de prestigiu – Academica Medical Center- Aviatorilor, situata in Bucuresti in zona Piata Charless de Gaulle – Televiziune.

O clinica privata importanta iti ofera ce este mai bun in materie de confort si siguranta

Clinica Academica Medical Center – Aviatorilor este un centru medical acreditat pentru interventii chirurgicale, care ofera un mediu prietenos pentru operatii in conditii de siguranta. Detine spatii intime si confortabile cu un mediu linistit pentru o revenire dupa operatie in conditii optime.

Exista 2 medici primari certificati care se vor ingriji de rezultatele bune ale operatiei: Dr. Voicu si medicul anestezist

Anestezia este administrata si supervizata de un medic cu specializare in anestezie. Acest aspect este important din punctul de vedere al Dr. Radu VOICU pentru a asigura o conduita operatorie sigura si de calitate.

De-a lungul timpului de cand sunt parteneri, Dr. VOICU a conlucrat pentru imbunatatirea permanenta a conditiilor si confortului pentru paciente. Pe baza informatiilor obtinute de la paciente au existat cuvintele de lauda la adresa personalului medical pentru grija si implicarea in siguranta evolutiei postoperatorie. Deci, daca aveti in intentie efectuarea unei operatii estetice, Academica Medical Center – Aviatorilor este un mediu care ofera siguranta, confort si un loc minunat pentru imbunatatirea aspectului fizic.

Cum ajungi la Academica Medical Center – Aviatorilor

*RETINETI! Aceasta este clinica unde va fi efectuata interventia chirurgicala. Pentru consultatie si pansamentele dupa operatie veniti la Bendis Medical in Bulevardul Maresal Averescu 9.

 

Academica Medical Center – Aviatorilor

Bdul. Aviatorilor nr.67, sector 1 Bucuresti 011855

 

Cu metroul: Metrou M2 – Statia Aviatorilor

Cu masina: GPS: 44.27.53 N; 26.05.09 E

Cu trenul: de la Gara de Nord cea mai sigura varianta – TAXI

Cu avionul: de la aeroport cea mai sigura varianta – TAXI